Дякуємо!
Очікуйте на новинки
Що є метою роботи сільськогосподарських підприємств? На чому заснованій їхній прибуток? Відповідь очевидна: це кількість і високу якість зібраного врожаю. Обиватель може обмежитися цією відповіддю, але той, хто вивчав питання глибше або займається ним професійно, знає, що зібрати урожай-це тільки частина процесу. Найважливіше значення має те, як цей урожай на належному рівні переробити, добре очистити і зберегти. Всі ці фактори забезпечують організації не тільки прибуток, але і репутацію на ринку. Саме для цієї мети і необхідно використовувати зерноочисних комплекс (ЗАВ).
Особливості зернової обробки:
Справа в тому, що зерно обробка володіє багатоступеневою структурою. Після збирання зерна, слід цілий ряд маніпуляцій з ним:
● попереднє очищення● тимчасове зберігання● сушка● вторинна очистка● сортування
Головну роль в комплексі описаних вище заходів, грає очищення зерна. Цей етап може зменшити кількість зібраного врожаю на 20%.